AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ömrünün de uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah zeytin görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah zeytin ikram etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir