AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin bahçesi görmek

Kahve falında zeytin bahçesi görmek

Kahve falında zeytin bahçesi görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin bahçesi gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında zeytin bahçesi görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin bahçesi görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin almak ve yemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Kahve falında büyük siyah zeytin görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin seçmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak rızkın artacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında sepette zeytin görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve ekmek görmek yüksek bir makama geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir