AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin almak ve yemek

Kahve falında zeytin almak ve yemek

Kahve falında zeytin almak ve yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, saygınlığının artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin almak ve yemek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek kafasının rahatlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham zeytin yemek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağlı ekmek yemek bir bebek sahibi olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında ağacından zeytin yemek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında acı zeytin yemek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün zeytin yemek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir