AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kucaklamak

Kahve falında balık kucaklamak

Kahve falında balık kucaklamak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kucaklamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yunus balığı kucaklamak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yunus balığını kucaklamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kucaklamak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında fili kucaklamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini kucaklamak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atı kucaklamak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında ölen eşini kucaklamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kadını kucaklamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir