AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeplinle uçmak

Kahve falında zeplinle uçmak

Kahve falında zeplinle uçmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeplinle uçmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında zeplinle uçmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zepline binmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan zeplin görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında zeplin görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kartal olup uçmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin olup uçmak borç batağına düşeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göklerde uçmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle uçmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir