AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle uçmak

Kahve falında gelinlikle uçmak

Kahve falında gelinlikle uçmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikle uçmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Kahve falında gelinlikle uçmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip uçmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ağaca uçmak kazancın katbekat artacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yükseklerden uçmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerde uçmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle uçmak maddi yükünün artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında balon içinde uçmak dertlerin son bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir araçla uçmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir