AnaSayfa / Genel / Kahve falında zepline binmek

Kahve falında zepline binmek

Kahve falında zepline binmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, keyifli hale geleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında zepline binmek gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında zepline binmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeplinle uçmak faturalarını ödeyemez olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında zeplin görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan zeplin görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin sırtına binmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Kahve falında lüks araba binmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayır vereceğine delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle arabaya binmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir