AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzemle yıkanmak

Kahve falında zemzemle yıkanmak

Kahve falında zemzemle yıkanmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ün sahibi birisi olunacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzemle yıkanmak gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında zemzem suyunda yüzmek hafifleyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zemzem kuyusu görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında zemzem suyu istemek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında camide zemzem içmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek çok büyük zorluklar çekeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında zemzemle yıkanmak hayırlı işler yapacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında zemzem dağıtmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir