AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem kuyusu görmek

Kahve falında zemzem kuyusu görmek

Kahve falında zemzem kuyusu görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında zemzem kuyusu gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında zemzem kuyusunu görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında zemzem kuyusu görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında zemzem takımı görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemzem suyu içmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine zemzem suyu vermek başarının garantileneceğine, sorunlarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek büyük savaşların yaşanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında zemzem ve hurma görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Kahve falında ölüye zemzem suyu vermek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir