AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantardan zehirlenmek

Kahve falında mantardan zehirlenmek

Kahve falında mantardan zehirlenmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, moralinin yükseleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Kahve falında mantardan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında zehirsiz mantar görmek dualarının karşılığını alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında mantardan zehirlenmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında zehirli mantar yemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar toplamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli örümcek görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli iğne görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir