AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarar etmek

Kahve falında zarar etmek

Kahve falında zarar etmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, o masumların bedduasını alacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında zarar etmek gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Kahve falında zararlı böcek görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında zarar etmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zarar görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında maddi zarar görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında zarar vermeyen köpek görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabasına zarar geldiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zararsız ayı görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selden zarar görmemek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir