AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine zarar vermek

Kahve falında sevdiğine zarar vermek

Kahve falında sevdiğine zarar vermek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine zarar vermek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine zarar vermek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiklerine zarar vermek renk ve eğlence geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zarar vermeyen köpek görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet eder.

Kahve falında cinlerden zarar görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında evinin zarar gördüğünü görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında zararsız deprem görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine zarar vermek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye zarar vermek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir