AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanı durdurmak

Kahve falında zamanı durdurmak

Kahve falında zamanı durdurmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zamanı durdurmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında zamanı durdurmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski zaman altını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ahir zaman görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zamanda ileri gitmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zamansız karpuz görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine yorulur.

Kahve falında zamansız yağan kar görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında zamansız meyve görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gecmis zamana gitmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kötü yola sapmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir