Kahve falında yüzünün okşandığını görmek

Kahve falında yüzünün okşandığını görmek kendini her konuda geliştireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, geçmişini arkada bırakacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün okşandığını gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında oğlunu yüzerken görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün okşandığını görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun yüzünü görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında okla vurulmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, küs arkadaşların barışacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun işediğini görmek işin düzeltileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu zayıflamış görmek hayallerine kavuşacağına, rızkın genişlemesine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top