AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz çizmek

Kahve falında yüz çizmek

Kahve falında yüz çizmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, korkularının yok olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, üzücü haberler alacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz çizmek gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında insan yüzü çizmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret eder.

Kahve falında yüz çizmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Kahve falında yüz resmi çizmek borçlarını bitireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü çizmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çizmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daire çizmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yıldız çizdiğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı çizdirmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir