AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız çizdiğini görmek

Kahve falında yıldız çizdiğini görmek

Kahve falında yıldız çizdiğini görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız çizdiğini gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında yıldız çizdiğini görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar çizmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler çizmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kederleneceğine inanılır.

Kahve falında göz resmi çizmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kelebek resmi çizmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında insan yüzü çizmek ün salacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek kudreti ve cesareti bulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir