AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük çalmak

Kahve falında yüzük çalmak

Kahve falında yüzük çalmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, canının sağ olacağına, getirisinden daha fazla olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük çalmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında tek taş yüzük çalmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük çalmak bir sebeple çok zarar göreceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük çaldığını görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzük çaldığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük çalmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü çaldırmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine inanılır.

Kahve falında kağıt çalmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir