AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt çalmak

Kahve falında kağıt çalmak

Kahve falında kağıt çalmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt çalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kağıt çalmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para çaldırmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para çaldığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para çalmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bas gitar çalmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında domates çalmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapi çalmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir