AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ekmek

Kahve falında balık ekmek

Kahve falında balık ekmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalettir.

Kahve falında balık ekmek gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Kahve falında ekmek arasında balık görmek yeni yerler göreceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunus balığına ekmek vermek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulur.

Kahve falında balık ekmek yemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında balığa ekmek vermek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ekmek görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balıklara ekmek vermek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında balık ekmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, birçok iş teklifi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası balık görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir