AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa ekmek vermek

Kahve falında balığa ekmek vermek

Kahve falında balığa ekmek vermek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa ekmek vermek gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Kahve falında balık ekmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklara ekmek vermek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yunus balığına ekmek vermek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığa ekmek atmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulur.

Kahve falında balık ekmek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında balık ekmek yemek malının ve parasının da artacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığa ekmek vermek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek balık yemek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir