AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ekmek görmek

Kahve falında balık ekmek görmek

Kahve falında balık ekmek görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık ekmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Kahve falında balık ekmek yemek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek balık yemek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığına ekmek vermek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında balık ekmek görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek ve balık görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığa ekmek vermek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arası balık görmek işinin başına geçeceğine, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Kahve falında balığa ekmek atmak kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir