AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara ekmek vermek

Kahve falında balıklara ekmek vermek

Kahve falında balıklara ekmek vermek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine inanılır.

Kahve falında balıklara ekmek vermek gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında ekmek arasında balık görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında balığa ekmek vermek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arası balık görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında ekmek balık yemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa ekmek atmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek ve balık görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, isteklerini yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıklara ekmek vermek başarısız ve mutsuz olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık ekmek görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir