AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü kırılmak

Kahve falında yüzüğü kırılmak

Kahve falında yüzüğü kırılmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ünleneceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüğü kırılmak gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış yüzük görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü kırılmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzüğünün kırıldığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğün kırıldığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir