AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış yüzük görmek

Kahve falında kırılmış yüzük görmek

Kahve falında kırılmış yüzük görmek maddi gücünün azalacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zengin olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış yüzük gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında kırılmış yüzük görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan yüzük görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük kırılmasını görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek elinin bolluk göreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altın yüzüğün kırılmasını görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek hayırlı bir evlat olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün kırıldığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir