AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü kırılmış görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir