AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan yüzük görmek

Kahve falında kırılan yüzük görmek

Kahve falında kırılan yüzük görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan yüzük gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük kırıldığını görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırılmasını görmek yeni alanlara yöneleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek mutluluğunun daim olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük kırılmasını görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün kırıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek para sahibi olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü kırılmış görmek kötü sözler duyacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir