AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kirli görmek

Kahve falında yüzü kirli görmek

Kahve falında yüzü kirli görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü kirli gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Kahve falında yüzünün kirli olduğunu görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü kirli görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü kirli görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında yüzü kirli görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yüz görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kir görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfağı kirli görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli bluz görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir