AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yüz görmek

Kahve falında kirli yüz görmek

Kahve falında kirli yüz görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, zenginliğe kavuşulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, maddi güç sahibi olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli yüz gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzünde kir görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında kendi yüzünü kirli görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük zararlar getireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü kirli görmek işlerinin aksayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli yüz görmek büyük takdir toplanacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kirli görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün kirli olduğunu görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında evinin kirlendiğini görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek ardından bu kişiye açılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir