AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfağı kirli görmek

Kahve falında mutfağı kirli görmek

Kahve falında mutfağı kirli görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kısmetli kapıların açılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfağı kirli gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Kahve falında kirli mutfak temizlemek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfağı kirli görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek elinin de bollaşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir mutfak görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mutfakta yangın görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mutfak yerleştirmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta yemek yapıldığını görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir