AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzsüz kadın görmek

Kahve falında yüzsüz kadın görmek

Kahve falında yüzsüz kadın görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, verimin kaçacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzsüz kadın gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında yüzsüz kadın görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Kahve falında yüzsüz yatak görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzsüz insan görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüzsüz görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yüzsüz görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında kadın memesi yalamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadını taşımak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir