AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzsüz insan görmek

Kahve falında yüzsüz insan görmek

Kahve falında yüzsüz insan görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzsüz insan gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzsüz insan görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzsüz yatak görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüzsüz görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzsüz görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzsüz kadın görmek dini inançların güçleneceğine, kazancının iki kat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asılan insanlar görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği insanı görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir