AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini görmek

Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini görmek

Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, işinde verimsiz olacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzme öğrenmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzme öğrenmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzmeyi öğrenmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir