AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek

Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek

Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ömür boyu başarılı olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, kişinin afiyette olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında havuzda yüzme öğrenmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzmeyi öğrenmek çok üst mevkilere geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzme öğrenmek başarısızlığa düşeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzmeyi öğrenmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Kahve falında yüzmeyi öğrendiğini görmek geriye doğru gideceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzememek tüm isteklerine kavuşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen balina görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir