AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık derisi yüzmek

Kahve falında balık derisi yüzmek

Kahve falında balık derisi yüzmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında balığın derisini yüzmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında balık derisi yüzmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuzun derisini yüzmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölü derisi yüzmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir hayvanın derisini yüzmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün derisini yüzmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ayak derisini yüzmek güzel günlerin sona ereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir