AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün derisini yüzmek

Kahve falında yüzünün derisini yüzmek

Kahve falında yüzünün derisini yüzmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında yüzünün derisini yüzmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at derisini yüzmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Kahve falında inek derisi yüzmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı derisi yüzmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında koçun derisini yüzmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan derisi yüzmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek derisini yüzmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatından razı geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir