AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kabarcık görmek

Kahve falında yüzde kabarcık görmek

Kahve falında yüzde kabarcık görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, bolluk ve bereket içinde olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yüzde kabarcık gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Kahve falında yüzde kabarcık görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kabarcık görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, günah ve suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında vücutta kabarcıklar görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kabarcıklar görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı kabarcıklar görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vucudunda kabarcık görmek dış ticarete atılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta kabarcık görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, önünün açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir