AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabarcık görmek

Kahve falında kabarcık görmek

Kahve falında kabarcık görmek olmayacak hayallere kapılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabarcık gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Kahve falında kabarcık görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında vücutta kabarcıklar görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda kabarcıklar görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde kabarcık görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında vucudunda kabarcık görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta kırmızı kabarcıklar görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta kabarcık görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir