AnaSayfa / Genel / Kahve falında vucudunda kabarcık görmek

Kahve falında vucudunda kabarcık görmek

Kahve falında vucudunda kabarcık görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kazancını çoğaltacağına, engellerin ortadan kalkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vucudunda kabarcık gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Kahve falında yüzde kabarcık görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Kahve falında vücutta kırmızı kabarcıklar görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vucudunda kabarcık görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kabarcıklar görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kabarcık görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda kabarcıklar görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta kabarcık görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir