AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın yuvasını görmek

Kahve falında yılanın yuvasını görmek

Kahve falında yılanın yuvasını görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, toparlanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın yuvasını gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında yılanı yuvasında görmek bazı adımlar atacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında yuvasında yılan görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan yuvası görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan yuvasını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın yuvasını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve yuvasını görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir