AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak

Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak

Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sorunların hallolacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında yürüyerek yolculuk yapmak düşmanların önlerinin açılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir yolculuk yapmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Kahve falında deniz üzerinde yolculuk yapmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, o kapıyı kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyon yolculuk yapmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla yolculuk yapmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir