AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen sandalye görmek

Kahve falında yürüyen sandalye görmek

Kahve falında yürüyen sandalye görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevinçli haberler geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yürüyen sandalye gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında demir sandalye görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok sandalye görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Kahve falında tahta sandalye görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu sandalye görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyeyle uçmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir