AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen asansör görmek

Kahve falında yürüyen asansör görmek

Kahve falında yürüyen asansör görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yürüyen asansör gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Kahve falında asansöre binip çıkmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek saygınlığına leke sürüleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında asansör görmek tabiatı kötü olan kişiye, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yük asansörü görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde birini öpmek onu uyaracağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında camlı asansör görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir ömür olacağına yorulur.

Kahve falında otelde asansöre binmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir