AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binip çıkmak

Kahve falında asansöre binip çıkmak

Kahve falında asansöre binip çıkmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında asansöre binip çıkmak uykusuz geceler yaşanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip yükselmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, konforunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre binip uçmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, malında zulüm meydana gelmesine işaret eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binip inmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında motora binip gitmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, çocuklar gibi şen olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir