AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde birini öpmek

Kahve falında asansörde birini öpmek

Kahve falında asansörde birini öpmek emeklerinin boşa gideceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde birini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında asansörde birini öpmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak çekilen zahmetin sona ereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında asansörde fare görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle uçmak kazancındaki verimliliğin artacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre binip uçmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde ağlamak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında asansörle düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden düşmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir