Kahve falında yürüyemeyen insanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında yürüyemeyen insanın yürüdüğünü görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ele geçen parada artış olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yürüyemeyen insanın yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiği insanla yürümek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla yürümek çok sorunlu günler geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yürüyemeyen insanın yürüdüğünü görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında köy yolunda yürümek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde yürümek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tünelde yürümek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde yürümek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında önden yürümek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir