AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanla yürümek

Kahve falında sevdiği insanla yürümek

Kahve falında sevdiği insanla yürümek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, hem işinde başarılı olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla yürümek gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Kahve falında sevdiği insanla yürümek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla yürümek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyemeyen insanın yürüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele yürümek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından yürümek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle yağmurda yürümek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir