AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürürken altına yapmak

Kahve falında yürürken altına yapmak

Kahve falında yürürken altına yapmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yürürken altına yapmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında altına çiş yapmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında altına büyük tuvalet yapmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Kahve falında yatakta altına yapmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altına yapmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında altına tuvaletini yapmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak istemediği halde borçlanacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir