AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına tuvaletini yapmak

Kahve falında altına tuvaletini yapmak

Kahve falında altına tuvaletini yapmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, işlerinin düşeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında altına tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Kahve falında tuvaletini altına yapmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük tuvaletini altına yapmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına tuvaletini yapmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına büyük tuvalet yapmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında altına tuvalet yapmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfağa tuvaletini yapmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti badana yapmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak gelir elde edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir