AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ağına takılmak

Kahve falında balık ağına takılmak

Kahve falında balık ağına takılmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık ağına takılmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında balık ağına takılmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında örümcek ağına takılmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında balık ağı görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ağı çekmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık ağı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işarettir.

Kahve falında balık ağı almak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında balık oltasına takılmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sabit geliri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir