AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde örümcek ağı görmek

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine inanılır.

Kahve falında evinde örümcek ağı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek yetki ve söz sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinde örümcek ağı görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında örümcek ağı görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağını temizlediğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ağı görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir